Известие

Collapse
No announcement yet.

Метален капак !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз от моята съм доволен, нито е ниска прекалено, нито е висока.
    В сравнение с 156 със сток окачване е малко по ниска, което ме устройва, но се качих на по високи гуми. Ако съм със стандартните идва нисичка ТИто...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

В канала мерих просвета, най-ниската част са праговете, 12см от земята до прага.
      Alfa 159 2,4 JTDm Q4
      ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
      ex Alfa 156 1,9 JTD
      ex Alfa 75 1,8

Comment

Истината е : нямаме пътища !!!
        всеки има различно виждане за ниско и високо !!!
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

това ефакт безспорен.
          Просто в Бг си плащаме данъците,винетките и ремонтите по ходовата част и така до края на светакакто се казва

Аз съм пукал картерна 155-цата на еднашахта дето си стърчеше страховито,акато дойде Катаджията ми вика че съмкарал бързо и трябвало акт да ми пише и с акта да съм съдел общината.... какъвпанаир напраех нееистина и накря писа проткол какво е станало и с него да си съдя който искам.
          Та това е България , плащаш и на общините и на сервизите и си "трепериш" докато караш
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
            това ефакт безспорен.
            Просто в Бг си плащаме данъците,винетките и ремонтите по ходовата част и така до края на светакакто се казва

Аз съм пукал картерна 155-цата на еднашахта дето си стърчеше страховито,акато дойде Катаджията ми вика че съмкарал бързо и трябвало акт да ми пише и с акта да съм съдел общината.... какъвпанаир напраех нееистина и накря писа проткол какво е станало и с него да си съдя който искам.
            Та това е България , плащаш и на общините и на сервизите и си "трепериш" докато караш
            За това има застраховки и не трепериш.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
              Застраховател , нерви и някои щети - не покрива !

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                Застраховател , нерви и някои щети - не покрива !
                Предпочитам 1 месец нерви при застраховател, вместо години да треперя докато карам.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  Кое покрива -разтропана предница или гуми дето нямаш фактура за тях...
                  Иначе да,на такава кола Каското ее задължително
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                    Кое покрива -разтропана предница или гуми дето нямаш фактура за тях...
                    Иначе да,на такава кола Каското ее задължително
                    Горе долу за няколко години все ще прежаля няколко лева за смяна на някой друг чарколяк по предницата.
                    А ако нямаш фактура за гумите, то значи са купувани на старо. Какво очакваш да ти платят за тях в този случай?
                    Че нямаме пътища като в някои други държави, нямаме, но не е чак толкова лошо положението, че да са ни виновни те.
                    Караме стари автомобили, които се чупят. Носим си отговорността за притежанието им и си плащаме за поддръжка.
                    Още малко ще искате от държавата тя да ви плаща за поддръжка на колите ви.
                    Това ли викаш да "трепериш" над автомобила. Да не ти се разтропа някой шарнир?
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Още малко ще искате от държавата тя да ви плаща за поддръжка на колите ви.
                      Искам само - срещу налозите които тя ми взима да ми предостави условия !
                      А не парите да вървят някъде си !
                      Пример - в Пловдив ИЗСРАХА едно безмислено кръгово, само и само да приберат едни пари, а има много улици и бул. в плачевно състояние !
                      И техническия преглед да не е - пусни мигач , пусни къси и тн. и айде чао ! Нека да слязат в канала и да видят аджеба какво има под колата ! И нещо като не е наред - една седмица да си го оправиш или оставаш без преглед !
                      Тогава няма да си купиш кола на която не можеш да смениш шарнира !
                      Но в крайна сметка държавата е виновна ,че разрешава това да се случва !

Comment

И техническия преглед да не е - пусни мигач , пусни къси и тн. и айде чао ! Нека да слязат в канала и да видят аджеба какво има под колата ! И нещо като не е наред - една седмица да си го оправиш или оставаш без преглед !
                        Тогава няма да си купиш кола на която не можеш да смениш шарнира !
                        Но в крайна сметка държавата е виновна ,че разрешава това да се случва !
                        По принцип няма логика въобще да те пускат в движение, ако автомобила не е технически изправен, ама...
                        Иначе, нали говорех, че Ti не е ниска - ами снощи паркирах в една "нива" и по едно време усетих как предницата легна на земята. Та вече не съм много убеден, че е висока
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Аха!Аз на 10-12см сняг се влача по корем.
                          145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                          159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                          159 1.9jtdm 05г.

Comment

Искам само - срещу налозите които тя ми взима да ми предостави условия !
                            Каквито пари даваме на държавата, по такъв път и караме.
                            Имаме някакви условия, които са осигурени от държавата.
                            Когато платиш такива данъци, колкото един германец, тогава ще може да искаш да караш по такива пътища.
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Ако заплатата ми е като на германец, нямам против да плащам германски данъци, сещаш ли се
                              Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                              ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                              ex Alfa 156 1,9 JTD
                              ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                                Ако заплатата ми е като на германец, нямам против да плащам германски данъци, сещаш ли се
                                А ти нали се сещаш, че заплатата като не ти е като на германец и не плащаш германски данъци, то не може да роптаеш за германски стандарт, и в частност пътища.

Ама винаги е най-лесно да обвиниш държавата, че тя е виновна за пътищата. Тесногръдо мислене...
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Working...
                                X